Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Begeleiding Heren 1

CTH Comm Tophockey  |  9-5-2018

Het seizoen is nog niet afgerondmaar LOHC Heren 1 heeft een belangrijke stap gezet naar directe handhaving in de overgangsklasse met de overwinning op USHC. Maar wij willen u belangrijk nieuws melden over de technische begeleiding van Heren 1.

In goed overleg hebben de CTH en Mats van Uden (trainer-coach) besloten niet verder te gaan in het nieuwe seizoen. Mats wil zich graag richten op andere zaken binnen het hockey en zijn arbeidstoekomst. Met Franklin Dikmoet (assistent trainer-coach) was daarnaast bij het begin van dit seizoen  afgesproken dat hij slechts één seizoen voor onze club werkt. Wij bedanken beide heren voor hun inzet voor ons heren 1 en wensen hen succes bij de laatste competitiewedstrijd op Nijmegen komende zondag.

Het is een groot genoegen bekend te maken dat wij met Peter Kalfsterman een nieuwe trainer-coach voor Heren 1 hebben gevonden. Peter heeft de afgelopen jaren gewerkt als hoofdcoach bij Gooische, Voordaan en Klein Zwitserland en als assistent bij Victoria. Ook heeft hij als manager van de topjeugd bij onder anderehockeyclub Rotterdam gewerkt. Ook stellen wij Peter ook aan als trainer-coach van ons jongens B1 en coƶrdinator van de hockeyschool. Wij hopen dat Peter een belangrijke rol kan spelen bij het doel om met Heren 1 uiteindelijk structureel in de promotiepoule te spelen. Tevens hopen wij dat Peter naast plezier ook de  hockeyontwikkeling van onze jeugd kan stimuleren bij onze jongens B1 en de hockeyschool. Wij zijn in overleg met een potentiĆ«le ervaren assistent om ons technisch begeleidingsteam compleet te maken. Zodra de nieuwe technische staf volledig is, zullen wij dat wederom bekend maken via onze site. 

 

De komende weken zullen er open trainingen worden georganiseerd om onze Heren 1 selectie aan te vullen met spelers van buiten. De exacte data en tijden zullen via Facebook van onze club en Den Haag Leiden hockey worden gedeeld.