Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

VACATURES, help ze te vervullen!!!

Algemeen  |  15-4-2018
Voor het komende seizoen zijn er diverse vacatures die gevuld moeten worden om op alle niveaus te kunnen blijven hockeyen! 

De vacatures zijn:
- Wedstrijdsecretaris Senioren. Deze functie houdt in dat er in blokken wedstrijden worden ingedeeld voor de zondag competitie. De blokopzet maakt dat de twee teams in 1 blok elkaars wedstrijd fluiten. Verder is de wedstrijdsecretaris senioren het aanspreekpunt van de KNHB aangaande de wedstrijden op zondag. Deze functie kost gemiddeld twee uur per week en vier a vijf keer per periode even een uurtje extra om het schema goed in elkaar te zetten.
- Verwerking van de Digitale Wedstrijd Formulieren. Deze functie kost in het weekend ongeveer een uur tijd.
- Tweede lid voor de ledenadministratie. Tot nu toe werd de ledenadministratie door 1 persoon gedaan. Vanwege een nieuwe baan en omdat het gewoon fijner is om zo nu en dan te sparren, zoeken we nog een vrijwilliger voor de ledenadministratie erbij. Deze functie is vooral in mei en aan het begin van het seizoen wat drukker, daarna past het met 1 uur per week.
- ICT medewerker. Help onze support afdeling bij het ondersteunen van de website en het beheren van het programma achter de website.
- Organisator voor de uitwisselingsdag tussen de nieuwe teams met HGC. Na de bekendmaking van de nieuwe teams organiseren we altijd een uitwisselingsdag met HGC om de nieuwe teams gezellig met elkaar te laten spelen en aan elkaar te laten wennen. Deze dag wordt ergens in juni en aan het begin voor de start van de competitie gespeeld.

Om onze club draaiende te houden hebben we deze functionarissen echt nodig! Geef je daarom op bij Barbara van Duren: [email protected]