Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

ICC-toernooi te Eindhoven

Tophockey (CTH)  |  13-4-2018
Nieuwsafbeelding

Op Tweede Paasdag was JC1 en de rijdploeg van 4 ouders al vroeg uit de veren; om 08.15 uur verzamelen bij LOHC.  Stijn Hemel, de LOHC-scheidsrechter van de dag, was zelfs al een uur eerder vertrokken! Op naar de eerste toernooidag bij Oranje-Rood van in totaal 3 wedstrijddagen. 

We speelden drie wedstrijden van 2 x 25 minuten.  Onze eerste wedstrijd was tegen Groningen en die wonnen we eenvoudig met 7-0. In de tweede wedstrijd tegen Fletiomare werd weerstand geboden, maar we speelden echt een waanzinnig goede wedstrijd en wonnen met 6-2. De derde wedstrijd tegen Zwolle werd een grote teleurstelling.  Bij rust stonden we met 1-2 achter en uiteindelijk werd het zelfs 1-8.  Zonde, zonde, zondeā€¦  Aan de invallende keeper, Dante van Till, heeft het in ieder geval niet gelegen!

De komende weken gaan we ons goed voorbereiden om op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) de tweede ICC-dag in Zwolle extreem goed te presteren! We spelen dan onze eerste wedstrijd tegen MEP, de tweede tegen Alkmaar en de derde wedstrijd tegen Victoria. Spannend, spannend!!!