Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Oproep voor geïnteresseerden eerste ZH 40-45+ Masters Ladies Team op LOHC

Hockey  |  21-3-2018

LOHC start voor Zuid-Holland 1e masters 40-45+ team, sluit jij aan?

Kom proefdraaien bij het "jongste" team in de regio Zuid-Holland op LOHC, in de nieuwe dames Masters competitie!

Op zondag 18 februari werd onder de bezielende leiding van Astrid Ventevogel op Pinoké het eerste Ladies Masters introductie toernooi gehouden. Met 14 clubs uit 3 districten werd er gespeeld door hockey sportievelingen vanaf 40-45 jaar. Ook LOHC deed hieraan mee als eerste team uit het district NH en dat smaakte na afloop naar meer!

Onder het motto "een leven lang hockey" is de KNHB gestart met een nieuwe competitie voor dames die aan de huidige veterinnen 30+ competitie niet meer voldoende plezier beleven en soms te veel op hun tenen moeten lopen met alle mogelijke gevolgen. Een nieuwe competitie voor 40-45+ hockeysters op 1e klasse/OVK niveau werd als pilot gestart. De Masters spelen  op zondag en hebben naast sportiviteit en gezelligheid hockey als passie.

LOHC wil nu als eerste club in Zuid-Holland met een Ladies Masters team aan deze competitie deelnemen. De basis ligt er al, er is ook plek voor geïnteresseerden en clubs met aspirant Ladies Masters in dezelfde situatie. Combinatie teams van clubs zijn in deze competitie ook mogelijk. Het doel is een mooie vertegenwoordiging vanuit NH of NH/ZH.

Ben je gestopt of denk je aan stoppen met hockey in de huidige competitievorm? Kom dan vrijblijvend kennismaken als toekomstige Master bij het jongste team op LOHC! "Never give up on the things that make you smile….

Binnenkort organiseert LOHC daarom een Masters Borrel en proeftraining voor aspirant Ladies Masters op de vrijdag.

Aanmelden kan individueel, als groep of club. Stuur ons vrijblijvend een  e-mail[email protected] (veldspelers en goalies welkom)

Ervaring op 1e klasse of OVK is mooi, maar je bent ook meer dan welkom als je dit denkt aan te kunnen.

DON’T QUIT……!

LADIES MASTERS LOHC