Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Nationale hockeykampen op LOHC

Algemeen  |  13-3-2018
Nieuwsafbeelding

Nationale Sportkampen ook in het lustrumjaar!

In de zomervakantie (20 – 24 augustus), kan jij als hockeyliefhebber optimaal genieten. Gedurende de zomervakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen. Tijdens de kampen word jij uitgedaagd met leuke hockeyoefeningen en zal je snel een nog betere hockeyer worden.

 

Ook Nationale Sportkampen viert dit jaar een lustrum. Wij bestaan 15 jaar en vieren dit met jou. Zo is er tot 1 april een vroegboekkorting en geven wij dagelijks coole prijzen weg deze maand. Kijk een op www.nationalesportkampen.nl/prijzenfestivalen wie weet win jij.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op  www.nationalesportkampen.nl/lohc. Of vraag op de club naar Onno Zweers (Coach MC1 en D2 van LOHC), hij kan al jouw vragen beantwoorden.

 

Hockeykamp - Junior

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·        50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·        Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar

Prijs vanaf €269,-

Hockeykamp - Original

Het hockeykamp is voor iedereen die van hockey houdt maar ook van andere sporten en activiteiten houdt. Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·        70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·        Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar

Prijs vanaf 269,-

Tophockeykamp

Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.

  • Elke dag een super uitdagende clinic
  • De hele dag hockeyen om veel te leren
  • Voor hockeyers van 10 t/m 14 jaar

Prijs vanaf €369,-

Sport&Spelkamp

Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.

·        Spelenderwijs kennis maken met sporten

·        Keuze tussen 3 of 5 dagen

  • Voor energieke kinderen  van 4 t/m 7 jaar

Prijs vanaf 134,-


Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen, combineer hockey en strand op het hockey- en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.

 

Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring op RHV Leonidas in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdag.

 

Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden.