Hoofdsponsor
Hockey.nl
 

Eerste dames Masters 40-45+ team voor Zuid-Holland

Hockey  |  10-2-2018

LOHC start 1e masters 40-45+ team voor Zuid-Holland, ben jij erbij?

Ben jij nog steeds gek van hockey, en mis je de legendarische zondagmiddag wedstrijden op bekende clubs? Of heb je daar altijd al eens willen spelen? Kom dan proefdraaien bij het jongste team op LOHC, in de nieuwe dames Masters competitie!

Onder het motto een leven lang hockey is de KNHB gestart met een nieuwe competitie voor dames die aan de huidige veterinnen 30plus competitie niet meer voldoende plezier beleven en soms te veel op hun tenen moeten lopenmet alle mogelijke gevolgen. Een nieuwe competitie voor 40-45 plus  hockeysters op 1e klasse/OVK niveau werd gestart.De Masters spelen op zondag, dit seizoen gemiddeld 3x per maand.

LOHC wil nu als eerste club in Zuid-Holland met een team aan deze Masters-competitie gaan deelnemen. Ben je gestopt of denk je aan stoppen met hockey in de huidige competitievorm? Kom dan vrijblijvend kennismaken op LOHC! So never give up on the things that make you smile….

Ervaring op 1e klasse of OVK is mooi, maar je bent ook meer dan welkom als je dit denkt aan te kunnen.

HOE KUN JE AANHAKEN?

1.    Aanmelden & interesse vrijblijvend via e-mail [email protected] (veldspelers en goalies welkom)

2.     Mastersintroductie-toernooi middagmet 12 andere Mastersteams op Pinoké op zondag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur, kom alvast eens kijken, meespelen en kennismaken met de teams. (Deelname 2 euro voor de bitterballen na afloop)

3.    Borrelavond, uitleg, kennismaking maandag 12 maart om 20.15 uur in het clubhuis van LOHC

4.    Veldtraining/proeftraining facultatief uurtje op LOHC 20.00-21.00 uur, aansluitend borrel op vrijdag 23 maart in het clubhuis

5.    Inventarisatie en doorgeven teamdeelname uiterlijk op woensdag 18 april

6.    Start veldtrainingen Masters: 4x voorbereiding voor seizoen 2018-2019 medio mei-juni (facultatief)

DON’T QUIT……!

JACQUELINE WIJS, MAAYKE VAN KONINGSVELD & MARJON KLUFT