Sponsoring
 

SPONSORING BIJ LOHC


Sponsoring


Sponsoring neemt een belangrijke positie in binnen elke sportvereniging. Zonder sponsoren kan een sportvereniging nauwelijks bestaan.  Dat geldt ook voor LOHC. Als club wil LOHC zorgdragen voor trotse en betrokken leden, goede prestaties en plezier in het spel. Sponsoring is daarbij onmisbaar. Sponsoren bouwen mee aan de club, helpen LOHC leidend, betrokken en ambitieus te zijn. Sponsoren zijn onderdeel van de community LOHC. Sponsoren zijn onze Vrienden! Daarom duiden wij de Sponsorclub als Vrienden van LOHC!

 

Veel Vrienden sponsoren omdat zij hart hebben voor de club. Maar als sponsor van LOHC kan je ook je voordeel doen. Door sponsoring van LOHC zorg je ervoor dat een merk heel specifiek onder de aandacht komt van de doelgroep hockeyliefhebbers. De naamsbekendheid wordt vergroot onder een groot en actief ledenbestand en een nog groter aantal bezoekers uit heel Nederland. De waarde van de sponsoring kan ook zitten in de betrokkenheid die daarmee op jouw organisatie af straalt. Als Vriend van LOHC geef je aan dat jouw bedrijf teamwork hoog in het vaandel heeft, gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vindt en bovendien midden in de maatschappij staat. Samen bepalen wij een pakket op maat dat past bij het bedrijf van de sponsor en de doelen van LOHC. Uiteraard geldt hoe groter de bijdrage hoe meer exposure met het pakket verkregen kan worden. Elk pakket vertegenwoordigt een categorie van sponsoring ofwel een type Vriend. Als type zijn te onderscheiden: Gouden Vriend, Zilveren Vriend, Bronzen Vriend, Club Vriend en Team Vriend. Voor € 500 (ex BTW) word je al Club Vriend. Wil je voor € 250 een team adopteren, word je Team Vriend.

 

Sponsorclub Vrienden van LOHC

Zoals hierboven gezegd: alle sponsoren samen vormen de Vrienden van LOHC. Op de zondagen dat onze Dames 1 en Heren1  thuis spelen organiseert de Sponsorclub een langs-de-lijn-borrel, waar niet alleen alle type Vrienden welkom zijn maar ook de sponsor- of businessclubs van de tegenstanders.

 

Verder organiseren wij elk seizoen een bedrijfsbezoek en een aantal informatieve en/of culinaire (netwerk) events waar alle Gouden, Zilveren en Bronzen Vrienden elkaar kunnen ontmoeten. 

Er wordt op dit moment gewerkt aan een ‘Vrienden van LOHC-netwerk App’, waarin nieuws, activiteiten en een smoelenboek gebundeld zijn en waarmee Vrienden elkaar kunnen introduceren en bestanden en acties gedeeld kunnen worden. Als Vrienden van LOHC willen we de club verder brengen, maar willen wij ook als betrokken sponsors zaken doen en leuke dingen ondernemen!

 

Voor meer informatie neem contact op met [email protected] of bel onze voorzitter van de Sponsorclub Pietia Laarhoven 06-1063 7892.


plaarhoven.jpg

Voorzitter

Pietia Laarhoven

mobiel: 06-10637892

Betrokken bij LOHC: Mijn mannen (zoon Frans in JB1 en echtgenoot Onno bij OKH) zijn enthousiaste hockeyers en mijn kantoor is SBC lid van het eerste uur. Hoewel ik zelf niet hockey breng ik dus al jaren veel tijd langs de lijn door.

Dagelijks leven: Advocaat/partner bij TeekensKarstens, vanwege mijn drukke werk en diverse bestuursfuncties ben ik niet veel thuis, daarom breng ik mijn vrije tijd het liefst met Onno en Frans door: lekker eten, chillen of juist iets ondernemen. Naast winter- en watersport, ben ik door de TK Challenge gaan hardlopen.


Penningmeester

Jeroen Nagel

mobiel: 06-10981670

Betrokken bij LOHC: Twee hockeyende kinderen. Alexandra speelt in MB7 en Olivier in JD1. Ik heb vanaf mijn jeugd tot begin twintig gehockeyd bij LMHC/LOHC. Sinds mijn kinderen hockeyen ben ik zelf ook weer gaan spelen, bij OKH. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als coach van de kinderen. 

Dagelijks leven: Kantoordirecteur ABN AMRO MeesPierson Haarlem. Naast hockey vinden wij het leuk lekker te koken voor vrienden. Wij gaan graag met het gezin met vakantie naar Italië. 
lucienne krijt.jpg

Activiteiten & evenementen

Lucienne Krijt-Rob

mobiel: 06-22421791

Betrokken bij LOHC: Een sportief en enthousiast hockeyende familie. Daarnaast help ik zelf ook nog een keer per maand achter de bar met het tappen van een biertje.

Dagelijks leven: werkzaam als HR & C ommunicatie manager bij een consultancy en detacherings organisatie in de financiële markt. Verder train ik in de sportschool en zijn mijn hobbies zeilen, skiën en als ik vakantie heb (ben gek op reizen) dan verslind ik boeken.
Commercie en Acquisitie

Annemarie Ritchie-Beltman

mobiel: 06 17 836 436d4

Betrokken bij LOHC: 3 hockeyende kinderen. Emilie in de D4, Philip  en Juliëtte in de F1. Mijn man speelt bij de OKH en zelf speel ik in de Maatjes. Naast mijn activiteiten in de Sponsorclub, organiseer ik de diverse Jeugd Toernooien en zit ben ik secretaris in het bestuur van LOHC. 

Dagelijks leven: Werkzaam in de Executive Search. Naast werk en diverse organisatorische activiteiten breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, op het strand of op het water. 


Commercie en Acquisitie

Piet Hein Niessink

mobiel: 06 42 80 99 46


Commercie en Acquisitie

Jan Hein Auf dem Brincke

 

mobiel: 06 27 07 61 34