Sponsoring
 

SPONSORING BIJ LOHC


De uitstraling van sportsponsoring
Zelfs in een tijd dat de economie onder druk staat, blijft sportsponsoring een activiteit die bedrijven niet graag opgeven. Los van het gegeven dat met sportsponsoring naamsbekendheid toeneemt en op sympathieke wijze aandacht wordt gevraagd voor uw producten, diensten en activiteiten, staat u door een sportclub te sponsoren middenin de samenleving. Een samenleving die bewegen waardeert en aanmoedigt. Die presteren waardeert en inzet en discipline als positieve waarden beschouwt. LOHC waardeert het enorm dat u uw naam wil verbinden aan onze vereniging. En stelt daar uiteraard veel tegenover. 

Geen confectie, maar maatwerk
Graag gaan we met u in gesprek over de invulling van uw sponsoring. Uiteraard bieden wij u als basis een pakket aan met de daarbij behorende tegenprestaties voor uw bijdrage. Maar als wij op basis van ons contact weten, welk communicatiedoel u nastreeft, kan op basis van onze keuzemogelijkheden de invulling ontstaan die uw ambities onderstreept. Per slot van rekening moeten er twee partijen zijn die op basis van tevredenheid gaan samenwerken. Zodat wij trots op u zijn en u trots op LOHC. 

Geen ambities zonder sponsors
LOHC’s eerste Herenteam speelt alweer een paar jaar mee in de overgangsklasse. In de eerste klasse staat Dames I prominent in de linker kolom van de ranglijst. De jeugd van LOHC speelt al jaren mee op landelijk niveau. En ook de breedte sport is overal goed vertegenwoordigd in onze familie vereniging. 
Het sponsorbeleid sluit daarbij aan. Het spreekt voor zich dat de middelen die hierdoor beschikbaar komen deze uitgangspunten moeten verwezenlijken en onderstrepen. Het professioneel begeleiden van onze topteams is daarbij speerpunt. Tegelijkertijd moeten breedtesporters optimaal profiteren van de verbetering en uitbreiding van de velden en goede begeleiding. Dat komt uiteraard ook ten goede aan onze sponsors die zich meer thuis voelen.

Zichtbaar effect van uw sponsorship
Uw bijdrage vertaalt zich in een fraai clubhuis, uitstekende begeleiding en een veilige omgeving. U bedrijfsnaam is zichbaar door shirt-, bord-  of veldsponsoring of via de website of ons narrow-casting kanaal. Uiteraard is de keuze aan u. Als sponsor heeft u de keus uit verschillende pakketten, met in ieder geval één tegenprestatie op maat. Zodat u zelf ook kunt zien dat uw bijdrage tot zijn recht komt. En uw bedrijf of organisatie de aandacht krijgt die het verdient. Wekelijks komen er op en rond ons veld, meer dan 4000 sporters en toeschouwers. Jeugd en volwassenen. Klanten en collega-ondernemers. Kortom: verschillende doelgroepen die u kunt bereiken. Graag gaan we met u in gesprek.  

Voor informatie kunt u contact opnemen met de sponsor –en businessclubcommissie.


Voorzitter
Pietia Laarhoven
mobiel: 06-10637892
Betrokken bij LOHC: Mijn mannen (zoon Frans in JC1 en echtgenoot Onno bij OKH) zijn enthousiaste hockeyers en mijn kantoor is SBC lid van het eerste uur. Hoewel ik zelf niet hockey breng ik dus al jaren veel tijd langs de lijn door.
Dagelijks leven: Advocaat/partner bij TeekensKarstens, vanwege mijn drukke werk en diverse bestuursfuncties ben ik niet veel thuis, daarom breng ik mijn vrije tijd het liefst met Onno en Frans door: lekker eten, chillen of juist iets ondernemen. Naast winter- en watersport, ben ik door de TK Challenge gaan hardlopen.Penningmeester 
Jeroen Nagel
mobiel
06-10981670
Betrokken bij LOHC:
 Twee hockeyende kinderen. Alexandra speelt in MC6 en Olivier in JE1. Ik heb vanaf mijn jeugd tot begin twintig gehockeyd bij LMHC/LOHC. Sinds mijn kinderen hockeyen ben ik zelf ook weer gaan spelen, bij OKH. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als coach van de kinderen. Dit jaar coach ik JE1. 
Dagelijks leven:
 Directeur Relatiemanagement ABN AMRO MeesPierson in het Kennemerland. Naast hockey vind ik het leuk om samen met mijn vrouw Marguérite lekker te koken voor vrienden. Wij gaan graag met het gezin met vakantie naar Italië. Activiteiten & evenementen

Lucienne Krijt-Rob
mobiel: 06-22421791
Betrokken bij LOHC: Een sportief en enthousiast hockeyende familie. Daarnaast help ik zelf ook nog een keer per maand achter de bar met het tappen van een biertje.
Dagelijks leven: werkzaam als HR & C ommunicatie manager bij een consultancy en detacherings organisatie in de financiële markt. Verder train ik in de sportschool en zijn mijn hobbies zeilen, skiën en als ik vakantie heb (ben gek op reizen) dan verslind ik boeken.