Senioren
 

Trimhockey ZOT

Het ZOT-trimhockeyteam kenmerkt zich door de enthousiaste leden die elke zondagochtend bij elkaar komen voor een training met aansluitend een partijtje hockey. Na afloop wordt er een kop koffie gedronken en is het vaak vroeg genoeg om nog met het gezin van het zondagochtendontbijt te genieten.

Bij ZOT gaat het om lekker samen hockeyen maar ook zeker om de gezelligheid. Daarbij hoef je niet een bepaald hockeyniveau te hebben om mee te kunnen doen. 

Vanaf de oprichting in 2001 wordt de training verzorgd door onze ervaren trainer Marcel Maas. De training wordt meestal begonnen met inslaan en een korte warming-up. Daarna volgt een gedeelte waarin de hockeytechniek aandacht krijgt. Vaak worden er vervolgens in kleine teams partijtjes gespeeld (4x4) en sluiten we af met een gezamenlijke wedstrijd.

Trimhockey is een perfect alternatief voor wie regelmatig wil hockeyen maar niet de hele dag kan of wil vrijmaken voor competitie wedstrijden.

Naast de vaste zondagochtend worden er tal van andere activiteiten georganiseerd. Zo wordt er an het begin van het jaar het traditionele Heeren Nieuwjaarsdiner gehouden en wordt er ieder kwartaal een borrel georganiseerd die vaak vooraf wordt gegaan door een drieluik met andere trimhockeyteams. Verder houden we een jaarlijkse sloepentocht op de Kaag en doen we mee aan verschillende trimhockey toernooien. Naast de hockey wordt er door sommige teamleden gezamenlijk tennis, golf en squash gespeeld. 

Belangstelling? Stuur ons een mail via deze link.