Senioren
 

Trimhockey OKH

OKH (Oude Knarren Hockey) is opgericht op 19 november 1994.  

OKH is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste club ruim 50 actieve hockeyers, waarbij gezelligheid en lekker hockeyen de drijfveren zijn. Tegelijkertijd beschouwen wij vrijblijvendheid als een groot goed. Dat neemt niet weg dat een groot deel van de OKH leden actief is binnen de vereniging (bestuurslid, commissielid, scheidsrechter, coach om maar een paar voorbeelden te noemen) en zo zijn steentje bijdraagt aan het verenigingsleven.  


Dat het hier een hechte groep betreft, blijkt uit het feit dat er zelfs ex OKH'ers zijn die door middel van een zogenaamd buitenlidmaatschap verbonden blijven met het reilen en zeilen van OKH. De gemiddelde leeftijd is 55 jaar, de jongste OKH'er is 45 jaar en de oudste OKH'er is ruim 65 jaar. Teneinde de sluipende vergrijzing beheersbaar te houden is een Botox commissie ingesteld. Deze commissie heeft een aantal voorstellen gedaan, op basis waarvan wij langjarig op zondagochtend zullen kunnen blijven hockeyen.

Elke zondagochtend van 08.30 tot ca. 10.00 uur wordt er op veld 2 getraind en gespeeld onder leiding van een vaste trainer (Sander Vinkesteijn). Daarnaast worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd tegen andere trimclubs of gelijkgestemden.

OKH organiseert elk jaar op Vaderdag een eigen toernooi waaraan niet alleen de andere trimhockey groepen van de club deel nemen, maar ook andere verenigingen doen mee. Ook is het streven eens per jaar een "cultureel uitje" te organiseren, waar een museumbezoek omlijst wordt met hockey, muziek, eten en drinken en vooral vrolijk zijn. De 3e zondag in september spelen we een wedstrijd 50+ tegen 50-, waarbij de derde helft altijd sprankelend verloopt. De op die dag ingediende begroting voor het nieuwe seizoen wordt daarbij veelal snel goedgekeurd.

Inmiddels hebben binnen OKH diverse sub-groepen zich geformeerd. Zo is er een enthousiaste groep van fietsers die zich tot ver over de landgrenzen laat zien en sinds een aantal jaren ook een groep meer- en minder getalenteerde golfers, die regelmatig met elkaar ook dat balletje slaan, zowel in Nederland als ook internationaal.

 

Het Praesidium van OKH bestaat uit : Chris Bierman (algemeen) , Niek van den Bosch (marketing en communicatie) en Aat van Rhijn (financiƫn en ledenadministratie)

OKH staat open voor nieuwe (jongere) aanwas. Voor informatie en opgave nieuwe leden kunt u terecht bij Niek van den Bosch [email protected]