Clubinfo
 

Communicatie

Leden van de communicatie commissie vind je op de LOHC Organisatie pagina. Deze activiteit valt onder verantwoordelijkheid van de voorzitter LOHC. 


Het bestuur zal samen met de communicatie commissie het communicatiebeleid meer richting en een herkenbare structuur geven: meer eenduidigheid, actualiteit, veelzijdigheid en uiteraard originaliteit en kwaliteit.


Behalve op website/app, de social media-accounts op Facebook etc. wordt sinds kort ook een periodieke digitale nieuwsbrief naar de leden verzonden via de email. Deze wordt wekelijks met enthousiasme begroet. Extern wordt onder andere gecommuniceerd via de Oegstgeest Courant. 


Naast de belangrijke mededelingen over de vereniging moet er ook volop ruimte gegeven worden aan achtergronden en human interest-verhalen. De commissie roept vrijwilligers die hierover willen meepraten en hieraan willen meewerken op zich te melden via deze link.


Wij zijn op zoek naar mensen die op regelmatige basis bijdragen leveren voor vaste rubrieken of verslag doen van de prestaties van onze topteams of evenementen op onze vereniging. Creatieve idee├źn zijn van harte welkom. Naast tekst- en beeldproductie, zoekt de communicatiecommissie ook kandidaten die zich willen uitleven met videoproductie en digitaal design.