header foto

Welkom op LOHC

 

Inschrijfprocedure en Plaatsing

Procedure
Je start de procedure om lid te worden van LOHC door het LOHC Inschrijfformulier in te vullen. Vrijwilligers schrijven zich ook allen in via het inschrijfformulier op de site.

Betrokken leden 
Van alle leden en ouders wordt verwacht dat zij zich als vrijwilliger inzetten op de club. Dit is op LOHC niet vrijblijvend: de club draait op vrijwilligers! Dit betekent dat ouders zich inzetten als bijvoorbeeld manager, scheidsrechter, commissielid, coördinator etc. Zo bestaat bijvoorbeeld de verplichting dat één van de ouders/verzorgers van elk jeugdlid dat de B-leeftijd nog niet heeft bereikt, de spelregelkaart behoort te halen.

Inschrijfgeld
Na het versturen van het digitale inschrijfformulier ontvang je automatisch een e-mail met als bijlage jouw verstrekte gegevens. Wij verzoeken je de gegevens goed te controleren. Nadat de Ledenadministratie jouw getekende inschrijfformulier heeft ontvangen, ontvang je per post de bevestiging en relevante factuur. Het inschrijfgeld zal automatisch worden geïncasseerd. Pas op het moment dat het inschrijfgeld binnen is, is de inschrijving officieel.

Trimhockeyers, G-hockeyers en oud-leden hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Studenten ook niet, mits een kopie van de collegekaart wordt bijgesloten. 

Let op: nieuwe trimhockeyers kunnen zich pas via de site aanmelden op het moment dat bevestigd is bij welke trimhockey groep zij een plek hebben gekregen.

Inschrijfformulier opsturen naar:
LOHC 
t.a.v. de Ledenadministratie
Hofbrouckerlaan 51a
2341 LM  Oegstgeest

Plaatsing
De LOHC lijncoördinatoren beoordelen of er ruimte is voor plaatsing in een team. Indien ja, dan volgt de contributieheffing. Indien dat onverhoopt niet het geval is, dan sta je op de wachtlijst. 

Je wordt hierover geïnformeerd per mail. In de periode maart tot en met mei zijn de voorbereidingen voor de jeugdteams voor het komende seizoen en zal je bericht ontvangen omtrent mogelijke plaatsing voor het komende seizoen.

In principe zijn er geen plaatsingen tijdens het seizoen, bij de junioren en senioren. 

Voor de Hockeyschool ligt dat anders. Wil je jouw kind aanmelden voor een plekje in de Hockeyschool, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Wijziging persoonsgegevens
Een actuele leden- en vrijwillgers lijst zorgt ervoor dat leden aangeschreven kunnen worden, goede elftalindelingen gemaakt kunnen worden en contributienota's op het goede adres terecht komen.

De ledenadministratie is een belangrijke schakel in het aanmeldings- en afmeldingsproces van LOHC. Zij houdt alle relevante NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens van de leden bij. 

De leden kunnen zelf ook hun persoonlijke gegevens bijhouden via het eigen profiel. Elk lid is zelf verantwoordelijk om zijn of haar juiste email adres via de site in te voeren en actueel te houden.

LOHC APP
Een deel van de informatie over LOHC op de website en LOHC App is alleen toegankelijk voor leden en vrijwilligers. Download de LOHC App (beschikbaar in de Apple store en Google Play). Met jouw Lisa lid nummer en password activeer je de App en is alle informatie voor jou en jouw (favoriete) teams altijd onder handbereik.

Mocht je jouw inloggegevens niet meer weten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via deze link. Je lidnummer vind je op je contributiefactuur en bij de incasso van je contributie. Krijg je hier als reactie dat je emailadres onbekend is? Geef dan je goede emailadres door aan de ledenadministratie.

 


Ledenadministratie | [email protected].

 
 


 

 
 

Hockeyschool

Junioren

Senioren