Clubinfo
 

Lidmaatschap Informatie

 

Er is het één en ander veranderd binnen de leeftijdsgroepen van de Hockeyschool. Voordat je jouw kind aanmeldt, graag even het aanname beleid van de Hockeyschool doorlezen. Voor het aanname beleid van de Hockeyschool klik hier.


Nieuwe trimhockeyers kunnen zich pas via de site aanmelden zodra bekend is bij welke trimhockey groep er gehockeyd gaat worden. 

Zie op deze site onder -> Senioren ->Trimhockey.


Procedure

Je start de procedure om lid te worden van LOHC door het LOHC inschrijfformulier in te vullen op de website -> Clubinfo -> Tab Lidmaatschap -> Inschrijven. Van alle leden en ouders wordt verwacht dat zij zich als vrijwilliger inzetten op de club. Dit is op LOHC niet vrijblijvend: de club draait op vrijwilligers en dat betekent dat ouders zich inzetten als bijvoorbeeld manager, scheidsrechter, commissielid, coördinator etc. Zo bestaat bijvoorbeeld de verplichting dat één van de ouders/verzorgers van elk jeugdlid dat de B-leeftijd nog niet heeft bereikt, de spelregel kaart behoort te halen.


Niet spelende vrijwilligers schrijven zich ook in via het inschrijfformulier op de site.


Inschrijfgeld

Na het versturen van uw digitale inschrijving ontvang je automatisch een e-mail met als bijlage jouw (gedeeltelijke) inschrijfformulier. Wij verzoeken je de gegevens de controleren.


Nadat de Ledenadministratie jouw getekende inschrijfformulier ontvangen heeft, ontvang je per post de bevestiging tevens factuur. Het inschrijfgeld zal automatisch worden geïncasseerd. Pas op het moment dat het inschrijfgeld binnen is, is de inschrijving officieel.


* Studenten(mits een kopie van de collegekaart meegestuurd wordt), trimhockeyers, G-hockeyers en oud-leden hoeven geen inschrijfgeld te betalen.


Inschrijfformulier s.v.p. opsturen naar:

LOHC t.a.v. de Ledenadministratie

Hofbrouckerlaan 51a

2341 LM  Oegstgeest


Plaatsing

De betreffende coördinatoren kijken of er ruimte is voor plaatsing in een team. Indien ja, dan volgt de contributieheffing. Indien dat onverhoopt niet het geval is, dan sta je op de wachtlijst. Je wordt hierover geïnformeerd per brief. In de periode maart tot en met mei zijn de voorbereidingen voor de jeugdteams voor het komende seizoen en zal je bericht ontvangen omtrent mogelijke plaatsing voor het komende seizoen. In principe zijn er geen plaatsingen tijdens het seizoen. De ledenadministratie is een belangrijke schakel in het aanmeldings- en afmeldingsproces van LOHC. Zij houdt alle relevante NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens van de leden bij. De leden kunnen zelf ook hun persoonlijke gegevens bijhouden via het eigen profiel ("Inloggen" rechtsboven op www.lohc.nl). Elk lid is zelf verantwoordelijk om zijn of haar juiste email adres via de site in te voeren en actueel te houden.


Een actuele leden- en vrijwillgers lijst zorgt ervoor dat er:

 

  • leden aangeschreven kunnen worden
  • goede elftalindelingen gemaakt kunnen worden
  • vrijwilligers ingedeeld kunnen worden
  • contributienota's op het goede adres terecht komen.


Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Klik op deze 
email link 
of schriftelijk 

LOHC t.a.v. de Ledenadministratie
Hofbrouckerlaan 51a
2341 LM  Oegstgeest


Inloggen op de site/gegevens om de LOHC App te activeren

Een deel van de informatie over LOHC op de website en LOHC App is alleen toegankelijk voor leden en vrijwilligers. Download de LOHC App (beschikbaar in de Apple store en Google Play). Met jouw Lisa lid nummer en password activeer je de App en is alle informatie voor jou en jouw (favoriete) teams altijd onder handbereik.


Mocht je jouw inloggegevens niet meer weten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via

https://team.lisa-is.nl/Account/ForgetPassword met je lidnummer en emailadres. 

Je lidnummer vind je op je contributiefactuur en bij de incasso van je contributie. Krijg je hier als reactie dat je emailadres onbekend is? 

Geef dan je goede emailadres door aan de ledenadministratie via deze link.