Jeugd
 

Keepersclub

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van vier fanatieke keepers, genaamd de keepersclub. Ons doel is om het leuker te maken om op LOHC in het doel te staan en meer mensen enthousiast te maken voor het keepen. Wij proberen dit te doen door te luisteren naar de keepers van onze club, en het opzetten van evenementen als clinics.


Mike Briaire
Hey, ik ben Mike, 17 jaar oud en keeper van de A1, ik woon in Voorhout en heb daar ook heel lang gespeeld en gekeept. Toen ik bij Voorhout begon met keepen was er nog helemaal geen aandacht voor keepers, niet eens keeperstraining! Gelukkig veranderde dat snel maar toch ben ik er daardoor wel achter gekomen hoe belangrijk aandacht is voor keepers, en daar willen wij door middel van de keepersclub voor zorgen.


Marlies van Eck van der Sluijs
Ik ben Marlies, 23 jaar oud en student aan de Universiteit Leiden. Ik ben de keeper van het aller gezelligste team van LOHC, dames 13! Ik ben begonnen met hockey bij RKHV Union en later overgestapt naar NMHC . Ik vond de positie van keeper al meteen heel erg interessant, dat pak en de keeperstrainingen vond ik als ukkie geweldig. Ik ben vaste keep geworden in de Dtjes en eigenlijk nooit meer opgehouden met keepen. Toen ik op LOHC begon met hockeyen heb ik nog 1 wedstrijd als veldspeler in het veld gestaan, maar ik miste het keepen, dus ik ben snel weer in het goal gaan staan. Ik hoop dat wij met de keepersclub, alle keepers op LOHC een leuke en leerzame tijd hebben, en net zoals ik veel plezier beleven in het keepen.


Bart Timmer

Ik ben 17 jaar, woon in Oegstgeest en zit op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Ik ben al vaste keeper op LOHC sinds het tweede E-jaar. Ik was altijd erg onhandig in het veld, maar het keepen ging mij een stuk beter af. Dit jaar keep ik in Jongens A2, en doe ik ook bijna elke week mee met Heren 5. Ik kijk er erg naar uit om meer mensen, net zoals ik, vaste keeper te zien worden en heb ook veel zin om daaraan te gaan werken.


Annick Weterings
Ik ben 17 jaar en ik woon in Oegstgeest en ik zit ook op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Ik ben vaste keep sinds de 2e jaars D op LOHC. Ik werd voor de 2e keer in de D3 gezet en dat kwam door een een enkelblessure waardoor ik niet vol kon rennen, omdat ik als speler niet het beste van mezelf kon laten zien, besloot ik om te gaan keepen. Dat ging mij een stuk beter af en ik zit daardoor ook nu in de A1. Omdat ik keepen erg leuk vind, hoop ik dat ik andere ook kan inspireren om te gaan keepen. Ik wil natuurlijk niet dat je met tegenzin keept dus wil ik laten zien hoe leuk keepen is.


Contact
Je kunt contact met ons opnemen door naar een onze adressen te mailen:

-Mike 

-Marlies

-Bart 

-Annick 


Laat graag even weten dat het de keepersclub betreft.

Groeten,

De Keepersclub