header foto

Welkom op LOHC

 

Welkom op de online omgeving van LOHC!

Met ruim 2400 leden behoort LOHC - beter bekend onder haar roepnaam Leiden - tot één van de grootste clubs van Nederland. Iets om bijzonder trots op te zijn.  

Sinds de oprichting 18 oktober 1917, heeft de club zich ontwikkeld tot een bijzonder gezellige familieclub en is voor iedere leeftijd en doelgroep het uitoefenen van de sport mogelijk. Lees hier meer over de historie. Plezier in hockey, sportiviteit en respect staan hierbij in alle geledingen centraal. Deze ingrediënten vormen de basis voor ieder talent om het beste uit zichzelf te halen - individueel en binnen teamverband, prestatiegericht of recreatief. De prestaties van zowel de tophockey-teams als de breedte-teams maken dit duidelijk. De begeleiding door zowel gekwalificeerde, professionele coaches en trainers én de inzet van alle zeer betrokken en bevlogen vrijwilligers zijn hierin van zeer groot belang.  

Snel naar: 

Het prachtige complex en clubhuis van LOHC bieden alles om goed te kunnen trainen, competitie te spelen en toernooien te organiseren. Maar na inspanning is er ook volop gelegenheid tot ontspanning! Scholen en bedrijven (lokaal, nationaal en internationaal) maken hiervan ook graag gebruik. Bespreek de mogelijkheden met onze Verenigingsmanager.  

Voor een ieder betrokken bij LOHC brengen wij graag de LOHC-app onder de aandacht. Deze gratis tool voor ouders, spelers, trainers, coaches en managers is onmisbaar. Niet alleen ben je altijd direct van het laatste nieuws op de hoogte, ook is alle relevante informatie ten aanzien wedstrijden, trainingen, scheidsrechters -en nog veel meer- beschikbaar. Download de LISA app in je appstore nu en mis niets meer!  
 

Hockeyschool

Junioren

Senioren