Clubinfo
 

Aanwijzingen

Zaterdag:

Bij LOHC is de regel dat alle A en 2e jaars B-jeugdspelers een clubscheidsrechterkaart hebben en dat de 1e  jaars B-jeugdspelers gedurende het seizoen de clubscheidsrechterkaart halen. Zie voor meer informatie over de opleiding het desbetreffende hoofdstuk.

 


Jeugdspelers uit de A en B elftallen zullen regelmatig opgeroepen worden om een wedstrijd te komen fluiten. Wie, waar en hoe laat wordt op de eigen teampagina en in je persoonlijke agenda in de LOHC-app vermeld. Gemiddeld genomen zal dit 4 tot 5 keer per seizoen voorkomen. De fluitbeurten worden bijgehouden, zodat de lasten eerlijk verdeeld kunnen worden.


 

Bij verhindering moet de jeugdspeler zelf voor vervanging zorgen, in principe uit het eigen team en vóór donderdagavond de naam van de vervangende scheidsrechter via e-mail doorgeven. Ook als jeugdspelers onderling ruilen moet dit vóór donderdagavond doorgegeven worden. Gebruik in beide gevallen deze link.

 


De wedstrijden van de A-jeugd worden in principe door senioren of ouders gefloten. Zij worden hier vooraf per email voor gevraagd.


 

Zondag

Een gedeelte van de wedstrijden op zondag wordt door scheidsrechters uit de CS+ groep gefloten; indeling gaat op basis van beschikbaarheid. Als tegenprestatie moeten deze teams op zaterdag (indien nodig) de A-jeugd fluiten. Alle overige wedstrijden op zondag worden door andere seniorenteams gefloten, zoveel mogelijk als "koppel”: Dames 14 fluit Dames 9 voor hun eigen wedstrijd en Dames 9 Dames 14 na hun eigen wedstrijd. De indelers voor de zondag zijn via deze link bereikbaar.