Clubinfo
 

Gevonden Voorwerpen

 

Gevonden voorwerpen hebben een eigenaar, ze zijn dus niet van jou!


1. Vind je iets? Leg het bij de gevonden voorwerpen links van de voordeur in de entree hal. De gevonden voorwerpen zijn gesorteerd op jassen, broeken, truien, shirts, bitjes en diversen.


2. Gevonden waardevolle spullen, zoals sleutels, telefoons, sieraden maar ook sticks lever je in bij de bar.


3. Iedere eerste woensdag van de maand wordt de voorraad gevonden voorwerpen geleegd. Bruikbare goederen worden opgeslagen. Rommel en zooi worden weggegooid. Hockeyers van de commissie gevonden voorwerpen beslissen wat 'zooi' is en wat 'bruikbaar' is.


4. Via deze link kan je navraag doen naar verloren en gevonden voorwerpen. Zet er vooral bij wanneer je iets verloren hebt. Ben je iets waardevols kwijt, mail dan naar dit adres.


5. Bruikbare gevonden voorwerpen die (na oproep) niet zijn opgehaald, worden eigendom van LOHC en worden twee keer per jaar verkocht ten bate van LOHC. Aankondiging gebeurt via de web site en de LOHC App. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de club in afstemming tussen de commissie gevonden voorwerpen en het bestuur.


De commissie gevonden voorwerpen vind je op de LOHC Organisatie pagina. Deze activiteit valt onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid Hockeyondersteuning. 


 

 


 

Datum  
17-3-2015 Brillen, bankpas en portefeuille 
17-3-2015 Diverse horloges, armbandjes, kettingen en ringen 
17-3-2015 Diverse sleutels en sleutel bossen